ARELKAM Staj Anketi İçin Son Tarih 31 Aralık 2019

2019-2020 Yılında zorunlu yaz stajı kapsamında staj yapacak olup staj yerinin ArelKAM tarafından bulunmasını isteyen öğrencilerin aşağıda verilen linkten, ArelKAM internet sayfasına giriş yaparak staj anketini doldurmaları gerekmektedir.

Staj anketinde “ArelKAM Bulsun” seçeneğini işaretleyecek olan öğrencilerin en geç 31.12.2019 tarihi saat 23.59 ’a kadar belirtilen staj anketini doldurmaları gerekmektedir. Aksi takdirde sistem otomatik olarak kapanacağından, belirtilen tarihten sonra "ArelKAM Bulsun" seçeneği işaretlenemeyecek, sadece “Kendim Bulacağım” seçeneği aktif olacaktır.

“ArelKAM Bulsun” seçeneğini işaretleyen öğrencilerden sadece Genel Ağırlıklı Not Ortalaması (GANO) 2.50 ve üstü olan öğrenciler staj yerleştirmesine hak kazanacaklardır. GANO incelemesi güz dönemi not girişlerinin tamamlanmasında sonra en geç 31 Ocak 2020 tarihine kadar yapılacak olup incelenen tarihte transkripte işlenmiş olan tüm notlar dâhil GANO 2,50 ve üzerinde olan öğrenciler Arelkam staj yerleştirme listesiyle ilan edilecektir.

*Sayfaya giriş yapabilmek için üye olmak gerekmektedir. Sayfaya giriş yaptıktan sonra soldaki menüden STAJ > ARELKAM STAJ ANKETİ adımlarını takip ederek staj anketine ulaşabilirsiniz.

Staj Anketi