
GENEL NİTELİKLER
- Önlisans,Lisans,Yüksek Lisans; Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık Programı öğrencisi olan,
- Alanda görev yapmaya, kendini geliştirmeye istekli.
İŞ TANIMI
- Sağlık kurallarına uygun bir şekilde mutfağı temiz ve düzenli tutmak,
- Mutfakta kullanılan malzemeyi sağlık kurallarına uygun olarak muhafaza etmek,
- Bütün yemeklerin reçeteye ve standartlara uygun olarak hazırlanması konusunda aşçıya yardımcı olmak,
- Mutfaktaki malzemeleri dikkatli ve düzgün kullanmak,
- Çalışma saatleri; 08:00 - 17:00 şeklindedir.
Aday Bilgileri
- Tecrübe:Tecrübesiz adaylar
-
Eğitim Seviyesi:Önlisans - Öğrenci, Üniversite - Öğrenci, Yüksek Lisans - Öğrenci
Posizyon Bilgileri
-
Departman:Diyet ve Toplu Yemek Hizmetleri Direktörlüğü
-
Pozisyon:Aşçı Yardımcısı Stajyeri
-
Çalışma Şekli:Stajyer
-
Yan Haklar:Yemek
-
Şehir/İlçe:Türkiye - İstanbul (Avrupa) - Küçükçekmece
11
Gün
99
Görüntüleme
T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Kariyer Merkezi
-
İl/İlçeİstanbul (Avrupa) Büyükçekmece