
GENEL NİTELİKLER
- Önlisans, Lisans veya Yüksek Lisans öğrencisi olan,
- Temel mutfak bilgisi ve uygulama becerileri olan,
- Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına uyabilen,
- Ekipman kullanımına hakim,
- Organizasyon ve planlama yapabilecek olan,
- Takım çalışmasına yatkın,
- İletişim becerisi kuvvetli.
İŞ TANIMI
- Hazırlık işlemlerinin yapılması,
- Hijyen ve temizlik kısmında destek sağlanması,
- Pişirme süreçlerine destek olunması,
- Depolama ve malzeme kabul edilmesinin sağlanması.
- Çalışma saatleri; 09:00-18:00 şeklindedir.
Aday Bilgileri
- Tecrübe:Tecrübesiz adaylar
-
Eğitim Seviyesi:Önlisans - Öğrenci, Üniversite - Öğrenci, Yüksek Lisans - Öğrenci
Posizyon Bilgileri
-
Departman:Mutfak
-
Pozisyon:Mutfak Stajyeri
-
Çalışma Şekli:Stajyer
-
Yan Haklar:Yemek
-
Şehir/İlçe:Türkiye - İstanbul (Avrupa) - Zeytinburnu
26
Gün
10
Görüntüleme
T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Kariyer Merkezi
-
İl/İlçeİstanbul (Avrupa) Büyükçekmece